Agenda

Driekoningenwandeling

Driekoningenwandeling Drie Koningen Wandeling Veenloopcentrum Weiteveen

Zondag 7 januari a.s. organiseert het Veenloopcentrum een winterwandeling rondom Weiteveen. Een mooie gelegenheid om met het hele gezin de goede voornemens ook in daden om te zetten, door gezond en gezellig 2018 te beginnen. De route is bewegwijzerd en gaat voor het grootste deel door natuurgebied het Bargerveen. U komt ook langs de nieuwe schaapskooi en de nog in aanbouw zijnde runderstal en schaapherderswoning. In verband met de werkzaamheden is het erf nog niet toegankelijk voor publiek.

De drie Koningen, Caspar, Melchior en Balthazar zullen ook van de partij zijn. Tevens zult u Midwinterhoornbloazers en accordeonmuziek tegenkomen. Onderweg is er koffie, thee, warme chocolademelk en nieuwjaar rolletjes.

De start is tussen 11.00 en 13.00 uur bij het Veenloopcentrum, Zusterweg 17. De afstand is 6 km. en duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelden kan tussen 11.00 en 13.00 uur. Voorinschrijving kan per e-mail: info@veenloopcentrum.nl.

Prijs: 5 euro incl. koffie, thee of warme chocolademelk en nieuw jaar rolletjes. Kinderen t/m 12 jaar 2,50 euro. Tegen betaling is op de route ook snert en/of worstenbroodjes verkrijgbaar.

TIP: Goede kleding en schoenen en eventueel een verrekijker.

Datum: 7 januari 2018
Tijd: Tussen 11.00 en 13.00 uur